Wederzijds vertrouwen - Inventi.jobs
Lanceer je salescarrière. Bij Inventi.Jobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze bedrijven. Alle informatie vind je hier op onze website. We kijken er naar uit je te ontmoeten!
sales, jobs, verkoop, talent,
2236
post-template-default,single,single-post,postid-2236,single-format-standard,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Wederzijds vertrouwen

InventiJobs houdt niet alleen rekening met de behoefte van de werkgever, maar focust ook op het welzijn van de sollicitant. Dat creëert een gevoel van wederzijds vertrouwen. Hartverwarmend!

Lucas Tabu (Commercieel technisch adviseur @ Aventi)

De recruters van InventiJobs zijn er niet op uit om je te doen struikelen of je zwakheden te benadrukken. Ze helpen je te focussen op je sterke eigenschappen. Dat bleek direct uit mijn eerste gesprek met Senior Consultant Tom Hamers. Het interview verliep zeer respectvol. Ik was onmiddellijk overtuigd dat InventiJobs niet alleen rekening houdt met de behoefte van de werkgever, maar ook focust op mijn welzijn. In de beginfase hebben ze meteen een duidelijk en eerlijk beeld gegeven van wat de vacaturefunctie inhield. Opnieuw ervaarde ik volledige transparantie. Dat creëert een gevoel van wederzijds vertrouwen. Ik kreeg op geen enkel moment de klassieke sollicitatievragen voorgeschoteld. Een verademing! (lacht) Ik heb duidelijk gemaakt dat ik zocht naar een job met ruimte voor initiatief. InventiJobs heeft die wens gerespecteerd. Het gesprek met de potentiële werkgever voelde aan als een formaliteit. Zo ben ik van een multinational bij een kmo beland. Ik ben niet langer een anonieme medewerker en ik voel me comfortabeler in mijn functioneren als verkoper. InventiJobs laat je ook achteraf niet aan je lot over. Ik kom graag naar hun netwerkevents om bij te praten, want ze blijven begaan met mijn professionele ontwikkeling. Als ik vragen heb of moeilijkheden ervaar, kan ik altijd bij hen terecht. Hartverwarmend!

– Lucas Tabu

Tags:


Bij InventiJobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze Belgische bedrijven!