Van student tot topverkoper - Inventi.jobs
Lanceer je salescarrière. Bij Inventi.Jobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze bedrijven. Alle informatie vind je hier op onze website. We kijken er naar uit je te ontmoeten!
sales, jobs, verkoop, talent,
2227
post-template-default,single,single-post,postid-2227,single-format-standard,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Van student tot topverkoper

De inspirerende sprekers op het evenement van The Art of Selling gaven een eerste blik in de wereld van verkoop en ik was direct ‘verkocht’.

Al tijdens mijn laatste jaar als student Rechtspraktijk aan AP Hogeschool ging ik op zoek naar de volgende stap. Ik had al wat ervaring in de verkoop en ontdekte zo mijn voorliefde voor het vak. De overtuigende factor in combinatie met het menselijk contact vond ik heel leuk. Voor mij was een goed inzicht de verkoopfunctie en de kwalificaties cruciaal in het maken van een beslissing. Mijn ideale job is namelijk een job waarbij ik steeds in beweging ben, in contact kom met verschillende mensen en elke dag iets bij kan leren. Dit zijn stuk voor stuk zaken die ik terugvind in een commerciële functie. Daarom heb ik besloten om deel te nemen aan het evenement ‘The Art of Selling’.

24 april 2018, mijn eerste ontmoeting met Inventi. Tijdens The Art of Selling werden een aantal inzichten in sales gegeven door onder andere Tom HamersManaging Director Inventi en Frank De PauwSales Director Inventi. Bovendien kwamen tal van bedrijven getuigen over hun verkoopaanpak en de uitdagingen die ze daarbij ondervinden. In afwachting van het evenement had ik een aantal vragen voorbereid. Ik had een twee duidelijk doelen voor ogen: uitmaken of een job in verkoop voor iets voor mij mij was én belangrijker nog, contact leggen met de bezoekende bedrijven. De netwerkreceptie was hier de ideale gelegenheid voor. De contacten heb die ik tijdens het evenement legde met de verschillende bedrijven vormen nog steeds de basis voor mijn huidige carrière in sales.

The Art of Selling was voor mij de bevestiging dat sales mijn ding was. Van dit besluit heb ik nog geen seconde spijt gehad. De inspirerende gastsprekers gaven een eerste blik in de wereld van verkoop en ik was direct ‘verkocht’. Wat volgde was een uitdagende en leerrijke traineeship bij Inventi en de start van mijn carrière.

 

Tags:


Bij InventiJobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze Belgische bedrijven!