InventiJobs investeert in duurzame relaties. - Inventi.jobs
Lanceer je salescarrière. Bij Inventi.Jobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze bedrijven. Alle informatie vind je hier op onze website. We kijken er naar uit je te ontmoeten!
sales, jobs, verkoop, talent,
2233
post-template-default,single,single-post,postid-2233,single-format-standard,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

InventiJobs investeert in duurzame relaties.

InventiJobs benadert sollicitanten met zorg en aandacht. Dat ervaar je in alle aspecten van het selectietraject. InventiJobs investeert in duurzame relaties. Ik weet dat ik op hen kan blijven rekenen!
Aytug Ozden (Area Sales Manager @ Camozzi)

Na zes jaar Salesmanager België bij marktleider TomTom Telematics, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op InventiJobs vond ik een interessante vacature voor een commerciële functie. Een eerste telefonische kennismaking verliep positief. Nadien volgde een gesprek met Senior Consultant Dirk Spaepen. Het werd een pittig interview, dat tot nadenken stemde. Welke challenges zocht ik precies en was ik echt bereid om uit mijn comfortzone te treden? InventiJobs maakt van in het begin duidelijk dat ze met de sollicitant meedenken, nu op de korte termijn maar ook op lange termijn. De derde stap in het selectieproces bestond uit een volledige dag gesprekken met de potentiële werkgever. In het bijzijn van InventiJobs consultants én twee andere kandidaten voor de functie. Je gaat dus in directe confrontatie met de concurrentie! Zo ontstaat een bijzondere dynamiek, die ver af staat van een gewoon sollicitatiegesprek. Ik heb deze werkwijze nooit elders meegemaakt, maar ik kon de meerwaarde ervan direct ervaren en appreciëren. Het heeft me een beter inzicht gegeven in mezelf. InventiJobs benadert sollicitanten met zorg en aandacht. Dat ervaar je in alle aspecten van het selectietraject. De verwachtingen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd en je krijgt constant feedback doorheen het proces. Die aanpak creëert vertrouwen en geeft een goed gevoel. Je kunt ook na het selectietraject nog terecht bij de mensen van InventiJobs. Als ze een netwerkevent organiseren, ben ik daar graag bij. Dat soort initiatieven toont aan dat ze sollicitanten niet beschouwen als een wegwerpproduct. InventiJobs investeert in duurzame relaties. Ik weet dat ik op hen kan blijven rekenen.

– Aytug Ozden

Tags:


Bij InventiJobs zoeken we enthousiaste commerciële profielen voor ambitieuze Belgische bedrijven!